marți, 7 februarie 2012

SCANDAL Moldovenii au furat BRAND-ul K1


Unii deştepţi din Moldova au ajuns să fure brand-uri internaţionale arhi-cunoscute în întreaga lume. La Chişinău a fost fondată Federaţia Moldovenească de K1 amatori înregistrată la Ministerul Justiţiei.
Prin definiţie, adevăratul K1, fondat de japonezul Kazuyoshi Ishii, este un sport profesionist. K de la Karate, K de la Kung-Fu, K de la Kempo, K de la Kick Box, K de la Kakutogi. 1 de la primul. Cel mai bun. Unicul. Acestea s-au vrut a fi atributele ascunse din spatele poveştii de succes ale celui mai celebru turneu mondial al sporturilor de luptă.

La ora actuală în lume nu există nici o federaţie internaţională de K1 amatori, iar dreptul pentru desfăşurarea luptelor de K1 îi aparţin în exclusivitate lui Kazuyoshi Ishii. Oficialii de la federaţia nou creată nu au putut aduce dovezi, care ar confirma faptul că japonezul le-ar fi vândut dreptul asupra brandului.

Preşedintele acestei Federaţii este Dorin Damir, finul de cununuie al lui Vlad Plahotniuc. Federaţia Moldovenească de Oriental-Kickboxing dar şi alte cluburi de profil din ţară au anunţat că nu vor colabora cu Federaţia de K1 amatori.

sursa: Jurnal TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu